Nieuw in ons gamma: de nieuwe Peugeot Rifter

20 juli 2018

De nieuwe PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair en nodigt uit tot een unieke levenswijze.

STIJLVOL IN DE STAD EN OUTDOOR

Compromisloos design. De elegante, robuuste, wendbare en krachtige nieuwe ludospace PEUGEOT Rifter is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid oogt hij als een terreinwagen. Zijn koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

TYPISCHE PEUGEOT-STYLING

Fiere uiting van een grote traditie. Met zijn karakteristieke front in de stijl van de meest recente PEUGEOT-modellen en emblematische achterlichten profileert de nieuwe PEUGEOT Rifter zich als een nieuw merkicoon. Deze geavanceerde ludospace is ook verkrijgbaar als GT Line die stijl aan elegantie koppelt.

DE PEUGEOT i-COCKPIT® NODIGT UIT TOT RIJDEN

Maak in de PEUGEOT i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentarium en groot 8" touchscreen. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Control staat garant voor een maximale controle en grip.

MOTOREN VOOR MEER BEWEGINGSVRIJHEID

Maak kennis met een unieke rijervaring. Met innovatieve diesel- en benzinemotoren gekoppeld aan een nieuwe 8-trapsautomaat EAT8, munt de nieuwe ludospace PEUGEOT Rifter uit door superieure prestaties bij een bescheiden verbruik in de praktijk.

UITGEKIENDE MODULARITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

De ludospace die niets te wensen overlaat. Apart openende achterruit, 5 of 7 zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterzetels met Magic Flat ifunctie, Laadvolume van 775 tot 3500 liter water, Zénith® dak met tal van opbergvakken: met zijn uitgekiende modulariteit ontbreekt het in de PEUGEOT Rifter nooit aan ruimte die bovendien vlot en efficiënt kan worden benut.

 

Contacteer ons en ontdek de nieuwe Rifter in onze showroom