Nieuw in ons gamma: de nieuwe Peugeot 508

20 juli 2018

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508, een radicale berline met gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogtechnologische uitrusting, voor een intense rijervaring.

DE RADICALE BERLINE

Met zijn laag en dynamisch silhouet, agressief front en gespierde styling luidt de nieuwe premium berline PEUGEOT 508 een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie in. Zijn gesculpteerde lijnen, verzorgde grille en nieuwe lichtsignatuur verraden een verfijnde, gewaagde en vernieuwende spirit.

BLINK GERUST UIT

Onze ervaren ontwerpers hebben gestreefd naar een compromisloze vormgeving en kwaliteit: evenwichtige verhoudingen, frameloze deuren en een onberispelijke afwerking tot in het kleinste detail resulteren in een summum van elegantie en perfectie.

RIJ IN DE WEERGALOZE PEUGEOT i-COCKPIT®

Rij in een visionaire cockpit, met een compact stuur, configureerbaar head-up instrumentarium en capacitief 10" HD touchscreen. Geniet van de comfortabele zetels met meerpuntsmassage i en het FOCAL® audiosysteem met een ongehoorde geluidskwaliteit, voor een ongekende rijervaring.

EIS EFFICIËNTIE: Wees gerust veeleisend.

Met een PureTech of BlueHDi motor gekoppeld aan een 8-trapsautomaat EAT8 i combineert de PEUGEOT 508 superieure prestaties aan een lage CO2-uitstoot.

ZIE HET ONZICHTBARE: Ervaar augmented reality in de praktijk.

Met behulp van een infrarood camera vooraan in de grille detecteert het Night Vision i  systeem 's nachts voetgangers of dieren buiten het bereik van de koplampen. Met de meest geavanceerde veiligheidsuitrusting en rijhulpsystemen staat de nieuwe berline PEUGEOT 508 garant voor een hoogtechnologische rijervaring.

BAAN U EEN WEG

Met zijn messcherpe handling, vlotte besturing en voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophanging biedt de nieuwe premium berline PEUGEOT 508 ongekend rijplezier en maximale bewegingsvrijheid.

NIEUWE PEUGEOT 508 VOOR PROFESSIONALS

Stap in de nieuwe PEUGEOT 508, een hoogtechnologische luxeberline met gedurfd design die optimaal inspeelt op de noden van veeleisende professionals. Ontdek onze langetermijnhuurformule Free2Move Lease en bijbehorende diensten (met name fleet management), alsook onze andere financieringsformules, verzekeringscontracten, garanties en pechverhelping 7 dagen op 7 en 24 uren op 24, zonder onze naverkoopdiensten voor bedrijfsvoertuigen te vergeten.

 

Contacteer ons en ontdek de nieuwe Peugeot 508 (SW) in onze showroom